Wie ben ik? 2022-02-07T16:11:40+01:00

Welkom bij Uitlaatservice Hondenvermaak

Mijn naam is Annet Prins en in 2017 ben ik een professionele uitlaatservice gestart in Castricum en omstreken. Ik geniet er iedere dag van dat ik van mijn hobby uiteindelijk mijn beroep heb kunnen maken.  Daar ging aan vooraf dat ik al diverse malen honden uit het buitenland heb geadopteerd; eerst twee kruising border collies/australian shepherd uit Spanje die ik met veel plezier altijd heb uitgelaten in de diverse losloopgebieden in de regio. Alle twee kwamen ze uit een asiel in Spanje en waren iedere dag zo dankbaar! Van eerste twee honden Pascha en Yarno heb ik helaas afscheid moeten nemen begin begin 2018. Ondertussen was Marley (asielhond uit Roemenië (zwart witte kruising border collie) er al bijgekomen in 2017. En nu hebben we al 2 jaar Faye sinds dat ze puppy was, een Australian shepherd teefje die nu ruim 3 jaar oud is en inmiddels ook dagelijks de roedels vergezelt.

honden vermaak uitlaatservice castricum heiloo egmond

Kennis Om te beginnen heb ik in 2017 de opleiding Gediplomeerd Hondenuitlaatservice van Martin Gaus gevolgd en deze met succes afgerond! Regelmatig volg ik een training waaronder kort geleden een (aussie)training bij Karen Mulders van Happy Tails in Beerzerveld alsook  een praktijkdag ‘Hondengedrag- en taal’ door Nicky Gootjes/Apeldoorn via de Martin Gaus Academie!

Ik vind het belangrijk dat honden onder goede begeleiding hun energie kwijt kunnen en uitgebreid met andere honden kunnen spelen. Honden met extra aandacht krijgen speciale begeleiding, zodat ook zij een fijne wandeling hebben tussen de andere honden.

Kennismaken?

Ik kom graag een keer bij u langs om kennis te maken met u en uw hond. Bel me op 06 – 38 38 31 51 of stuur me een bericht via het contactformulier! castricum honden uitlaatservice
Contact